Ndërpritet furnizimi me ujë në qytetin e Bujanocit, havari në gypa

Ndërpritet furnizimi me ujë në qytetin e Bujanocit, havari në gypa

Ndërmarrja Publike “Komunalia” përmes një njoftimi në facebook lajmëronë shfrytëzuesit e rrjetit të ujësjellësit se do të ketë mungesë të ujit të pijshëm në qytet për shkak të havarive, përcjellë Titulli.com

“Për shkak të prishjes së gypit kryesorë të ujësjellësit në qytet do kemi mungesë të furnizimit me ujë të pijshëm”, thuhet në njoftimin e publikuar në Facebook nga NP “Komunalia”.

Sipas këtij njoftimi ekipi i ujësjellësit është duke e bërë sanimin e prishjes së gypit, dhe se po punoohet që deri ora 14.00 të kthehet në normalitet.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE