Ndërpriten të gjitha fluturimet në ardhje me udhëtarë në ANP “Adem Jashari”

Ndërpriten të gjitha fluturimet në ardhje me udhëtarë në ANP “Adem Jashari”

Në mesnatë ka hyrë në fuqi ndërprerja e përkohshme e të gjitha fluturimeve në ANP “Adem Jashari”, sipas vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, dt. 13.03.2020 për ndërmarrjen e masave me qëllim të parandalimit të përhapjes së korona virusit COVID-19 në vendin tonë, thuhet në njoftimin e Zyrës për Komunikim me Publikun e Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës.

Pezullimi i përkohshëm vlen për të gjitha fluturimet me udhëtarë në bord, që arrijnë në ANP “Adem Jashari” përveç fluturimeve në shkuarje, pra nga Prishtina në drejtim të destinacioneve të ndryshme. Inspektorët e AAC-së, sot, e kanë monitoruar për së afërmi zbatimin e këtij vendimi.

Lusim të gjithë udhëtarët që të kenë mirëkuptim për këto masa dhe të zbatojnë me përpikëri masat mbrojtëse të rekomanduara nga autoritetet përkatëse.

Shpresojmë në përmirësimin e shpejtë të situatës dhe rikthimin e normalitetit në transportin ajror.

Nuk ka vend për panik, vetëm për kujdes të shtuar, thuhet në njoftimin e Zyrës për Komunikim me Publikun e Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës.

 

KOMENTE