Nderohet Sevdail Idrizi

Gjilan – (2LONLINE) – lëvizja Vatra, në shenjë nderimi  dhe përkujtimi  të përvjetorit të dymbëdhjetë  të Luftëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Ushtrisë Çlirimtare të Preshevës Bujanocit dhe Medvegjës, Ushtrisë Çlirimtare  Kombëtare, Sevdail Idrizi,   organizoi homazhe në varrezat te Fshatit Shurdhan  ku është i varrosur ky kolos i Karadakut.

Po ashtu këtu u bisedua edhe për veprën e tij ushtarake, dhe si njeri që kishte bërë shumë për çështjen Kombëtare.

Njashtu përfaqësuesit e Lëvizjes Vatra, si gjithnjë,  ngrohtësisht u pritën nga familjarët e familjes së madhe të Luftëtarit Sevdail Idrizi. /2lonline/

KOMENTE