Ndalohet nga policia për vjedhje të pyllit

Ndalohet nga policia për vjedhje të pyllit

Sipas autoriteteve policore, në fshatin Zhegër të Gjilanit, është raportuar se dy të dyshuar, meshkuj K/Shqiptarë, duke transportuar dru pa dokumente përcjellëse me kamionët e tyre, kanë bllokuar rrugën me gurë dhe drunj, duke i penguar zyrtarët policorë në kryerje të detyrës.

“Njëri prej tyre është ndaluar dhe me vendim të prokurorit drutë u janë konfiskuar ndërsa rasti vazhdon në procedurë të rregullt, thuhet në raportin e policisë.

fotoilustruese

KOMENTE