Ndalohen nga policia për: “Mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë”

Ndalohen nga policia për: “Mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë”

Sipas raportit policor, ja rastet më të fundit të regjistruara në statistikat policore në Gjilan e Kamenicë për: “Mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë”. Të gjitha  rastet e të ndalurve kanë kaluar në procedurë të rregullt.

MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË

Rruga Skënderbeu, Kamenicë 24.05.2020 – 13:30. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar rasti si më lartë pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me urdhër të prokurorit lënda e rasti procedohet në procedurë të rregullt.

Rruga Skënderbeu, Kamenicë 24.05.2020 – 13:30. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar është iniciuar rasti si më lartë pasi i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me urdhër të prokurorit lënda e rastit procedohet në procedurë të rregullt.

Fshati Uglar, Gjilan 21.05.2020 – 20:30. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pronar i kafiterisë i cili nga njësiti policor është hasur duke punuar në kafiteri. Ndaj të dyshuarit është iniciuar lënda e rastit për shkak se nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë dhe i njëjti me urdhër të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Fshati Hogosht, Kamenicë 24.05.2020 – 21:35. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar pronar i kafiterisë është iniciuar lënda e rastit i cili nga njësiti policor është hasur duke punuar. I dyshuari nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë dhe i njëjti me urdhër të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Fshati Hogosht, Kamenicë 24.05.2020 – 21:35. Ndaj të dyshuarit mashkull kosovar pronar i kafiterisë është iniciuar lënda e rastit i cili nga njësiti policor është hasur duke punuar. I dyshuari nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë dhe i njëjti me urdhër të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

KOMENTE