Ndahet nga jeta zyrtari komunal Hetem Kurteshi

Ndahet nga jeta zyrtari komunal Hetem Kurteshi

Ndahet nga jeta zyrtari komunal Hetem Kurteshi.

Është shumë rëndë të marrësh një lajm kaq të trishtë, për vdekjen tënde që preku thellë në zemër jo vetëm familjarët tuaj, por edhe kolegët e administratës komunale dhe gjithë qytetarët e komunës së Vitisë.

Me pikëllim e mora këtë lajm për ndarjen tënde nga jeta, Hetem Kurteshi.

U shprehi ngushëllime më të përzemërta familje Kurteshi, juve zyrtarëve komunal dhe gjithë qytetarëve për vdekjen e hershme të Hetemit. U prehsh në paqë.

Kryetari i komunës së Vitisë: Sokol Haliti

KOMENTE