Naser Morina nga Gjilani, me punim shkencor po merr pjesë në Konferencën e XXII-të Ndërkombëtare në Greqi

Naser Morina nga Gjilani, me punim shkencor po merr pjesë në Konferencën e XXII-të Ndërkombëtare në Greqi

Konferenca e XXII -të, Ndërkombëtare po mbahet prej 10 – 13.10.2019 në Kavala të Greqisë ku po marrin pjesë 214 pjesëmarrës me 270 punime shkencore, të shumë fushave shkencore, nga 14 shtete të Rajonit dhe Evropës, e ku po merr pjesë edhe prof Naser Morina nga Gjilani.

Morina, nga Kavala, ka deklaruar për Portalin 2LONLINE.com se me kolegët Sonja Jordeva dhe Miodrag Smelcerovi, do të udhëheq grupin e shkencave natyrore dhe ekologjisë ( NATURAL SCIENCES AND ECOLOGY ) dhe njëherësh do të prezanton edhe punimin mbi analizat e dëmtimeve të urave nga betoni, që njëherësh është fusha e tij e disertacionit të Doktoratës.

KOMENTE