Nancy Sinatra: Pam Pam (M’myti loçka jem’) Bang Bang (My baby shot me down)

Nancy Sinatra: Pam Pam (M’myti loçka jem’) Bang Bang (My baby shot me down)

NANCY SINATRA: PAM PAM (M’MYTI LOÇKA JEM’) BANG BANG (MY BABY SHOT ME DOWN)]

[Strofa 1]

Un’ isha pesë-vjeçe, ai gjashtë
Kalërojshim n’kuaj t’thuprave
Ai u veshke me t’zeza, un’ me t’bardha
Ai e fitojke gjith’ betejën

[Refreni]

Pam pam. M’myti
Pam pam. Rashë n’tokë
Pam pam. Ai tingull i tmerrshëm
Pam pam. M’myti loçka jem

[Strofa 2]

Erdhën stin’t, e e ndrru’n kohën
Kur u rrita e qujsha ‘i jemi’
Gjithmonë keshke e thojke
“A t’kujtohët kur lujshim

video: Nancy Sinatra: Bang Bang (My babay shot me down)

[Refreni]

Pam pam. T’myta
Pam pam. Ré n’tokë
Pam pam. Ai tingull i tmerrshëm
Pam pam. T’mytsha”

[Strofa 3]

Muzika u lshojke, e njer’zit knojshin
Veç për mu bi’shin kambanat e kishës
Tash ai s’âsht mâ, s’e di pse
Dhe sod e k’saj dite ka’iher’ kaj
S’tha as “Lamtumirë”
S’e murr mundin me rrejtë

[Refreni]

Pam pam. M’myti
Pam pam. Rashë n’tokë
Pam pam. Ai tingull i tmerrshëm
Pam pam. M’myti loçka jem

 

/Nga: Ridvan Bunjaku/

KOMENTE