Na falni, na falni…!

Na falni, na falni…!

Zonja e madhe Albright, zotërinjtë Klinton dhe Bler, tani kur kanë kaluar vite po e kuptojmë realisht pozicionin tuaj të vështirë në procesin për t’i shpëtuar shqiptarët e Kosovës nga zhdukja. Tani po e kuptojmë se vështirësitë nuk i keni pasur me rivalët tuaj Rusinë dhe Kinën që kundërshtonin bombardimin e Serbisë; nuk i keni pasur vështirësi as me opozitën në vendet tuaja; as me sigurimin e mjeteve financiare dhe teknike për ta realizuar bombardimin e Serbisë.

Shkruan: Fadil Kajtazi

Fatkeqësisht, nga kjo distancë kohore, tani po e kuptojmë se vështirësitë më të mëdha i keni pasur me një pjesë të delegacionit shqiptar që përfaqësonte Kosovën në bisedimet e Rambujesë, ku ju mezi ja arritët t’i bindni që këta të nënshkruajnë që Serbia të bombardohet.

Ne atëherë nuk e dinim se këta përfaqësues të udhëhequr nga një akademik me mjekër janë primitiv, dhe se u krijuan nga klasa politike primitive e shtetit shqiptar.

Ne tani po e kuptojmë se ata së bashku me ata që i krijuan janë primitiv, sikur që kanë qenë në Rambuje.

Kjo klasë primitive së bashku me klasën primitive të hashashit, kanë filluar procesin e izolimit të Kosovës dhe Shqipërisë nga bota moderne, në mënyrë që armiqve të shqiptarëve të ju lehtësojnë që të na bëjnë copa-copa. Prandaj duke ju kërkuar falje, njëkohësisht duke e ditur që më mirë se ju askush nuk e din që këta janë primitiv, kërkojmë që edhe njëherë të ndërhyni që t’i shpëtoni shqiptarët!

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE