Mustafë Rexhepi nga Nisma Socialdemokrate aderon në AAK

Mustafë Rexhepi nga Nisma Socialdemokrate aderon në AAK

“Nga sot, Grupit të Anëtarëve të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), në Kuvendin Komunal në Gjilan, iu bashkua edhe Mustafë Rexhepi, anëtarë i KK nga radhët e Nisma Socialdemokrate. Poashtu, Mustafë Rexhepi aderon në AAK në Gjilan”.

Këtë e ka bërë të ditur, kreu i AAK-së së Gjilanit, Rexhep Kadriu, në një postim në llogarinë e tij në facebook.

Ja postimi i plotë.

Nga sot, Grupit të Anëtarëve të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), në Kuvendin Komunal në Gjilan, iu bashkua edhe Mustafë Rexhepi, anëtarë i KK nga radhët e Nisma Socialdemokrate. Poashtu, Mustafë Rexhepi aderon në AAK në Gjilan.

Tani, në Kuvendin Komunal në Gjilan, AAK përfaqësohet me katër anëtarë, që e bënë aleancën forcë serioze politike në institucionin më të lartë në nivel lokal. Jemi të vendosur që bashkë me njerëzit që kanë dëshmuar pjekuri politike në qeverisje qoftë në nivel lokal, qoftë në atë qendror, ta bëjmë aleancën bartëse të përgjegjësive kryesore në Gjilan.

Ish-ministri i Tregtisë, Bajram Hasani, drejtorë komunal, anëtarë të Kuvendit Komunal nga radhët e Aleancës, dhe struktura e partisë në Gjilan, puna dhe angazhimi i të cilëve na bënë të besojmë se jemi alternativë serioze dhe e vetme që mund ta shndërroj Gjilanin në qytet të matshëm me qytetet e shteteve më të zhvilluara.
R. K

KOMENTE