Mustafa: Qëndrimi i LDK-së është që të mos votohet Kadri Veseli për Kryetar të Kuvendit

Mustafa: Qëndrimi i LDK-së është që të mos votohet Kadri Veseli për Kryetar të Kuvendit

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka shkruar në profilin e tij në “Facebook”, se është qëndrim i LDK-së të mos votohet Kadri Veseli për Kryetar të Kuvendit.

“Nuk do ta votojnë as deputetët e këtij koalicioni nga AKR dhe Alternativa”, ka shkruar Mustafa..

Ja postimi i plotë i Mustafës:

Është qëndrim i LDK-së të mos votohet Kadri Veseli për Kryetar të Kuvendit. Nuk do ta votojnë as deputetët e këtij koalicioni nga AKR dhe Alternativa.

Qëndrim unanim I Këshillit të Përgjithshëm sot ishte se përgjegjësinë për themelimin e institucioneve e kanë subjektet e renditura para LDK-së. Ato që u organizuan bashkë për ta rrëzuar qeverinë e drejtuar nga LDK-ja. Në qoftë se ato dështojnë apo nuk mund të bëjnë këtë, atëherë LDK do të japë ofertën e vet, por gjithnjë pa PDK-në.

KOMENTE