Musa Hajdari shpallet “Sportisti i vitit 2019”

Musa Hajdari shpallet “Sportisti i vitit 2019”

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Kamenicë ka mbajtur manifestimin në të cilin ka zgjedhur sportistin e vitit 2019.

Drejtori i DKRS-së, Arianit Ibrahimi ka mbajtur një fjalim para të pranishmëve duke i falënderuar të gjithë sportistët dhe klubet sportive që po përfaqësojnë vlerat tona në gara nacionale e ndërkombëtare.

Ibrahimi po ashtu tha se DKRS-së dhe kjo qeverisje janë të angazhuar për zhvillimin e infrastrukturës për sport duke rritur numrin e subvencioneve për të gjitha kategoritë e sportit.

“Uroj që viti 2020 të jetë vit edhe më i mbarë për të gjithë ju, me më shumë suksese dhe me më shumë energji sesa viti paraprak. Ne do të jemi gjithmonë pranë jush, duke qenë njëkohësisht edhe tifozët më të flaktë për të arriturat tuaja”, shtoi Ibrahimi.

Mirënjohjet e para i ndau Ajshe Hoda Thaçi zyrtare nga sektori i sportit në kuadër të DKRS-së, për ata të cilët shpresojmë që të vazhdojnë këtë traditë.

Fituesit e mirënjohjeve SHPRESA e sportit:

Aranit Basha (KF Dardana)
Arianita Morina (KB Batminton)
Ela Ajvazi (Klubi Karates Arbëria)
Erza Rexha (KV Feniks)
Anisa Vllasi (KV Arbëria)

Përgjegjësi i sektorit të sportit në kuadër të DKRS-së, Agim Avdullahu ndau mirënjohje për juniorët e Komunës së Kamenicës.

Leon Thaqi (KA Rogana)
Musli Ymeri (KF Dardana)
Sumeja Morina (KB Arbëria)
Atlant Klaiqi (KK Arbëria)
Alina Avdullahu ( KV Feniks)
Rrezarinë Fazliu (KV Arbëria)

Për klubet më të mira të mira të vitit ishte Drejtori i DKRS-së, Arianit Ibrahimi ai që ndau mirënjohjet.

KA “Rogana” (Klubi i vitit)
KA Rogana (Klubi më i mirë)
KA Dardana (Klub i dalluar)
KK Arbëria (Klub i dalluar për kontributdhënie)
KF Kika (Klub i dalluar për kontributdhënie)
KF Bashkimi (Klub i dalluar për kontributdhënie)
KV Feniks (Klub i dalluar për kontributdhënie)
KV Arbëria (Klub i dalluar për kontributdhënie)
KP Mlyshi (Klub i dalluar për kontributdhënie)

Gjithashtu drejtori i DKRS-së, Arianit Ibrahimi ka ndarë mirënjohje edhe për trajnerin e vitit:

Zijadin Kryeziu (Trajner i vitit)
Edona Godanci (Punëtore Sportive)
Nexhmedin Isufi (Punëtor Sportiv në Karate)
Shefket Sermaxhaj (Punëtor Sportiv KF KIKA)
Enver Sermaxhaj (Punëtor Sportiv në shkollën e Futbollit Dadrana)
Burim Rahimaj (Punëtor Sportiv KF FENIKS)
Afrim Morina (Punëtor Sportiv në Batmintonë)
Enver Sermaxhaj (Punëtor sportive në shkollën e Futbollit Dardana)
Afrim Morina (Punëtor Sportiv në Batmintonë)

E mirënjohjen për veteranin në Sportin e Futbollit e fitoi Nestret Kallaba, edhe Ali Fazliu mori një mirënjohje për kontributin e dhënë në sportin e Karatesë e në qytetin e Kamenicës.

Shefi i Kabinetit të Kryetarit, Meriton Ramabaja ishte ai i cili ndau mirënjohje për sportistët më të dalluar dhe sportistin e vitit në Komunën e Kamenicës.

1.Musa Hajdari (Sportisti i vitit)
2.Astrit Kryeziu (Sportisti i dalluar)
3.Luan Maliqi (Sportisti i dalluar)
4.Dardan Dermaku (Sportisti i dalluar)
5.Durim Biqku (Sportisti i dalluar)
6.Ilir Zubaku(Sportisti i dalluar)
7.Gentian Kallaba (Sportisti i dalluar)
8.Minire Lenjani (Sportisti i dalluar)
9.Eronit Leci (Sportisti i dalluar)
10.Admir Kastrati (Sportisti i dalluar)

KOMENTE