Mund ta keni pije të preferuar, por nuk është e mirë për mëngjes

Mund ta keni pije të preferuar, por nuk është e mirë për mëngjes

Sipas një studimi të fundit, një gotë lëng portokalli (e barasvlefshme me 240 ml) mund të ndihmojë në stimulimin e trurit dhe mbajtjen në formë edhe në një pasdite të lodhshme.

Kjo pasi, kafeina e gjendur në kafe njihet për stimulimin e trurit dhe ndihmon të luftoni ndjesinë e lodhjes. Por, pirja e kafesë krijon varësi dhe do të zhyteni në efektet e saj.

Prandaj, ofrohen alternativa të tjera, sidomos ato pa kafeinë. Një nga alternativat është pirja e lëngut të portokallit.

KOMENTE