Mot kryesisht me diell, në mbrëmje mund të ketë riga shiu

Mot kryesisht me diell, në mbrëmje mund të ketë riga shiu

Sot në vendin tonë, parashihet të mbajë mot kryesisht me diell dhe i ngrohtë. Pasdite dhe në mbrëmje mund të ketë riga shiu.

Përndryshe, temperatura më e ulët do të jetë nga 10 deri në 19 gradë celsius.

Ndërsa, temepraturat më të larta të ditës nga 27 në 30 gradë celsius.

KOMENTE