Mos i shtrembëroni ngjarjet e vitit 1981

Mos i shtrembëroni ngjarjet e vitit 1981

Miq të mi!

Mos i shtrembëroni ngjarjet e vitit 1981

Nga: Izmi Zeka

Në këtë 40 vjetor të demonstratave te vitit 1981, në atë çka u tha sot, u fol nga disa diskutues krijova përshtypje se ju vet ose nuk i dini mirë ato ngjarje ose i ikni realitetit historik.

Ngjarjet nuk kanë dy rrugë as edhe dy ose tri vlerësime por kanë vetëm një të vërtetë.

Faktet historike janë ato rrëzojnë disa teza të disave që flisnin dhe shpjegonin se si u fillua dhe si vazhdoi.

Miq të mi!

Nëse ju nuk keni argumente të fuqishme shkencore kërkoni nga njerëz kompetent për të vlerësuar dhe dhënë vendin në historinë kombëtare demonstratave të vitit 1981.

Sot nuk do të zgjatem më shumë. herave tjera do të shkruaj më gjatë dhe me argumente arkivore për ndikimin e tyre, përgatitjen, organizimin dhe ndikimin e tyre në botën shqiptare dhe përtej saj. /2LONLINE.com/

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE