“Mollëkuqet” rrëmbejnë vendet e para në Itali

“Mollëkuqet” rrëmbejnë vendet e para në Itali

Pavarësisht vështirësive në rrugëtimin e “Mollëkuqeve”, sukseset nuk ndalen. Për të satën herë dëshmojmë vlera dhe cilësi, sepse konsiderojmë se përkushtimi në punë dhe vullneti i madh, gjithmonë përkthehen në rezultate të kënaqëshme.

Këtë më së miri e dëshmon pjesëmarrja e “Mollëkuqeve” në festivalin në Itali ‘’EUROKIDS”, ku në mesin e 100 garueseve nga shtete të ndryshme, nxënëset tona rrëmbyen vendet e para në kategoritë si në vijim:

– Në kategorinë Pop, folk dhe muvis, Ilda Nuhiu rreshtohet në vendet e para.

– Yllza Hasani, në muvis rrëmben vendin e parë, ndërsa në folk të dytin.

– Edisa, në dy konkurset vendet e para, në folk dhe muvus, ndërsa në Pop dhe Rock, vendin e dytë.

– Salije Bajrami merr vendin e dytë në folk.

Emocion i veçantë kur krejt mundi dhe rruga e vështirë përkthehen në rezultate të larta në këto gara me karakter mbarëkombëtar. Është motiv për angazhime shtesë, për dinamikë tjetër në punë, dhe natyrisht besim në vetëvete dhe siguri për ecje tutje drejt sukseseve të reja.

Falemnderim i veçantë për drejtorin e festivalit, Franceskon, për vlerësim korrekt dhe të paanshëm. Faleminderit gjithë atyre që përkrahin “Mollëkuqet” në çfrado forme. Nuk do t’iu zhgënjejmë asnjëherë.

Arta Haziri-Nuhiu

KOMENTE