“Mollëkuqet” gjithmonë fitojnë! 

“Mollëkuqet” gjithmonë fitojnë! 

Arta Haziri – Nuhiu

“Gold Microphone’’-Sllovenia na nderoi me çmime të rëndësishme!

Dhe përkushtimi ndaj muzikës dhe performancave dinjitoze na ka dhënë sigurinë të premtojmë që do krenojmë vendin tonë me çmime internacionale.

Ne e mbajtëm premtimin edhe këtë radhë!

Ilda Nuhiu rrëmbeu kupën e artë të vendit të tretë, Yllza Hasanit iu dha çmimi ‘’Best Costume Performance’’, ndërsa Agnesa Sejdiu dhe Keida Gara u nderuan me diploma dhe medalje ari.

Kosova e vogël me probleme, por fytyrën e ndritur nga talentët që çdo dite po ia zbardhin imazhin.

“Mollëkuqet” gjithmonë fitojnë

A big thanks also goes to the director of the festival Sandi Vovk we really had such a great time here in Slovenia.

 

KOMENTE