Molla e gjelbër ju ndihmon të humbni peshë

Molla e gjelbër ju ndihmon të humbni peshë

Molla e gjelbër konsumohet shumë nga njerëzit. Por, ky frutë pos shijes së mirë ka edhe shumë përfitime shëndetësore.

Shumë persona preferojnë që të përdorin mollën e gjelbër pasi ndihmon në kontrollimin e peshës trupore.Molla e gjelbër përmban 10% kalori dhe karbohidrate më pak se molla e kuqe prandaj kjo bën që nga konsumimi i këtij fruti të humbni peshë.

Nëse vazhdoni të konsumoni më shumë molla të gjelbra do të keni peshën trupore më të stabilizuar.

KOMENTE