“Moj e mira”, duet nga Mendi dhe Tarabuka Band & Dj Star

“Moj e mira”, duet nga Mendi dhe Tarabuka Band & Dj Star

Mendi dhe Tarabuka Band & Dj Star kanë publikuar bashkëpunimin e tyre muzikor që e kanë shoqëruar me videoklip.

Kënga titullohet “Moj e mira” dhe padyshim se do të pëlqehet. Ky projekt është realizuar nën drejtimin e Flow Music.

KOMENTE