Mirënjohje për tre humanistë të komunës së Bujanocit

Mirënjohje për tre humanistë të komunës së Bujanocit

Kryetari i Kuvendit Komunal të Komunës së Bujanocit, Adnan Salihu ka ndarë mirënjohje për tre humanistë shqiptarë që jetojnë në diasporë.

Salihu në emër të kuvendit komunal ndau mirënjohje për Ilir Sinani, Agron Muharremi dhe Lulzim Maliqit për kontributin e dhënë për shqiptarët e komunës së Bujanocit.

Adnan Salihu, drejtonte Lëvizjen e Progresit Demokratik pas janarit të vitit 2018 atëherë kur vdiq edhe ish lideri I këtij subjekti, Jonuz Musliu.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE