Ministrja Bajrami publikon orarin kur studentët mund t’i marrin gjësendet në konvikte

Ministrja Bajrami publikon orarin kur studentët mund t’i marrin gjësendet në konvikte

Ministrja në detyrë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Hykmete Bajrami ka publikuar orarin për tërheqjen e gjësendeve nga ana e studentëve banues në konvikte.

Orari për tërheqjen e gjësendeve nga ana e studentëve banues në konvikte

Me qëllim të adresimit të kërkesave të studentëve banues në konvikte, më datë 15.05.2020, me kërkesë të MASHTI-t është mbajtur takim mes përfaqësuesëve të MASHTI-t, Qendrës së Studentëve, Ministrisë së Shëndetësisë, dhe përfaqësuesëve të Parlamentit Studentor.

Në këtë takim të gjithë përfaqësuesit institucional janë pajtuar që në ditët në vijim studentëve banues t’iu mundësohet tërheqja e gjërave personale, të mbetura në konvikte.

Duke filluar nga data 18.05.2020 deri me datën 23.05.2020 studentëve u lejohet tërheqja e gjësendeve nga konvikteve 1, 2, 3, 4, 5 dhe 8 ndërsa konviktet 6 dhe 7 nuk janë të përfshira në këto data për arsye se për momentin janë me persona të karantinuar.

Sipas rekomandimeve të IKSHPK-së të gjithë studentët obligohen që të jenë të pajisur me masa mbrojtëse (maska dhe dorëza).

Hyrja në hapësirat ë QS-së bëhet në pikën 2 përball Fontanës dhe lejohen vetëm studentët banues të konvikteve, për këtë arsye studentët janë të obliguar të kenë me vete ID kartelën e QS dhe letërnjoftimin. Kurse studentët banues të cilët janë jashtë Kosovës , tërheqjen e gjërave personale mund t’a bëjnë pas kthimit të normalitetit. Në tabelën e mëposhtme është specifikuar orari për tërheqjen e gjësendeve.

MASHTI falendëron të gjithë studentët për maturinë dhe mirëkuptimin e treguar gjatë kësaj kohe.

Orari për tërheqjen e gjësendeve nga ana e studentëve banues në konvikteMe qëllim të adresimit të kërkesave të…

Gepostet von Hykmete N. Bajrami am Samstag, 16. Mai 2020

KOMENTE