Ministri Sefaj priti në takim ambasadoren e Turqisë në Kosovë

Ministri Sefaj priti në takim ambasadoren e Turqisë në Kosovë

Ministri i Punëve të Brendshme, z.Flamur Sefaj, priti në takim ambasadoren e Turqisë në Republikën e Kosovës, znj. Kivilim Kiliç.

Në këtë takim, u bisedua lidhur me aktivitetet e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Me këtë rast, ministri Sefaj falënderoi Republikën e Turqisë për përkrahjen e vazhdueshme që jep në avancimin e mëtejmë të institucioneve të Kosovës.

Në anën tjetër, ambasadorja turke, Kiliç theksoi se Turqia do të vazhdojë dhe më tej të jetë përkrahëse e Republikës së Kosovës.

KOMENTE