Ministri Sefaj kërkon nga policia të ofrojë mbështetje për familjen Ivanoviq gjatë përcjelljes së kortezhit mortorOliver Ivanoviq

Ministri Sefaj kërkon nga policia të ofrojë mbështetje për familjen Ivanoviq gjatë përcjelljes së kortezhit mortor

Ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj ka kërkuar nga Policia e Kosovës që të ofrojë përkrahje për familjen Ivanoviq, si dhe të krijojë lehtësira për përcjelljen e kortezhit mortor deri në pikën e kalimit kufitar.

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht agjencitë e zbatimit të ligjit janë duke i kryer të  gjitha veprimet hetimore në mënyrë që të zbardhet sa më parë ky rast dhe që autorët të dalin para drejtësisë.

Institucionet e Republikës së Kosovës posedojnë të gjitha kapacitetet e nevojshme për të hetuar këtë rast, si dhe për të ofruar siguri për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës.

KOMENTE