Ministri Pal Lekaj takon kryetarin e Kamenicës në largim Begzad Sinanin

Ministri Pal Lekaj takon kryetarin e Kamenicës në largim Begzad Sinanin

Ministri i Ministrisë së Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka takur kryetarin e Kamenicës në largim Begzad Sinanin.

Lekaj e Sinani kanë biseduar për rëndësinë e bashkëpunimit të ndërsjellë në mës të ministrisë dhe komunës në realizimin e projekteve që janë duke u punuar.

Ministri Lekaj është zotuar se Ministria e Infrastrukturës nuk do të vonojë asnjë projekt dhe se do të jetë e hapur për bashkëpunim me të gjitha komunat e Kosovës.​

KOMENTE