Ministri Mustafa u takua me Baroneshën Catherine Ashton

Ministri Mustafa u takua me Baroneshën Catherine Ashton

Në takimin e zhvilluar në Londër, ministri i MPB-së, Ekrem Mustafa dhe Baronesha Catherine Ashton, ish-përfaqësuesja e lartë e Bashkimit Evropian, diskutuan mbi mundësitë e bashkëpunimit më të thellë ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Bashkuar në disa fusha të sigurisë.

Dy vendet tona siç u potencua në takim janë vende mike ngushtë të lidhura me njëra-tjetrën andaj nuk ka asnjë pengesë që bashkëpunimi të zgjerohet.

Gjatë takimit, ministri Mustafa iu falënderua znj. Ashton për angazhimin e saj për Kosovën, si dhe u shpalosën modalitete të veprimit në të ardhmen.

KOMENTE