Ministri Hasani: Një lajm i madh për qytetarët e Vitisë

Ministri Hasani: Një lajm i madh për qytetarët e Vitisë

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani ka shkruar në profilin e tij se me insistimin e tij është plotësuar kërkesa e qytetarëve të Vitisë që të kenë qasje në autostradën “Arbën Xhaferi”.

Ja postimi i tij i plotë

Një lajm i madh për qytetarët e Vitisë

Kërkesa e qytetarëve të Vitisë për qasje të kësaj komune në autostradën “Arbën Xhaferi” , sot u plotësua.
Qytetarë të Vitisë, më lejoni të ju informoj se në mbledhjen e sotme të Komitetit Drejtues Ndërministror për Zhvillimin e Projektit “Rruga 6” (Autostrada Prishtinë – Han i Elezit) me insistimin tim është future në rend të ditës dhe më pas është marrë vendim që edhe Vitisë t’i mundësohet qasja në këtë autostradë.
Kërkesën tuaj e kam prezantuar edhe më mbledhjen e rregullt të Qeverisë së Republikës së Kosovës të datës 21 maj.

Urime Viti!

KOMENTE