Ministri Hasani do të vizitojë Kamenicën

Ministri Hasani do të vizitojë Kamenicën

Sot, (02 gusht 2018), Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani do të takohet me kryetarin e Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati.

Takimi do te zhvillohet ne ora 14 e 30 ne objektin e Komunës së Kamenicës.

KOMENTE