Mimoza Kadriu: Do të angazhohem në Kuvend të përkrahen bizneset, në veçanti gratë ndërmarrëse

Mimoza Kadriu: Do të angazhohem në Kuvend të përkrahen bizneset, në veçanti gratë ndërmarrëse

Kandidatja për deputete nga Nisma Socialdemokrate, Mimoza Kadriu në vazhdën e aktiviteteve dhe vizitave, sot vizitoi një veprimtari e cila udhëhiqet nga një grua.

Pasi bisedoj me pronaren e floktarisë “Minka” lidhur me sfidat dhe vështirësitë që biznesi i saj ka pësuar nga viti i kaluar, ajo i premtoi se do të angazhohet që në Kuvendin e Kosovës të përkrahen bizneset në përgjithësi, por me fokus të veçantë gruan ndërmarrëse.

Voto Nisma SOCIALDEMOKRATE nr. 121

Voto FATMIR LIMAJ nr. 1

Voto prof. Mr. Sc. Isa Musliu nr. 13

Voto prof. Mr. Sc. Mimoza Kadriu nr. 9

#MeÇlirimtarët

 E sposorizuar

KOMENTE