Mësimdhënësit meritojnë të trajtohen dinjitetshëm

Mësimdhënësit meritojnë të trajtohen dinjitetshëm

Takim produktiv me mësimdhënësit gjilanas.

Mësimdhënësit meritojnë të trajtohen dinjitetshëm. Me qeverisjen e PDK-së në të kaluarën, mësimdhënësit kanë marrë vëmendjen dhe trajtimin e duhur.

Ne nuk flasim si subjektet e tjera. Ne veprojmë për të mirën e mësimdhënësve. Koha e ka dëshmuar këtë.

Në vazhdimësi, do t’i rregullojmë problemet me të cilat ballafaqohen mësimdhënësit. Ne do të jemi aty së bashku me ju. Të tjerët premtimet i kanë njësoj si fluska bore dhe mësimdhënësit tanimë e dijnë këtë fakt.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

e sponsorizuar

KOMENTE