Mesazhi i tifozëve të Partizanit për viktimat e tërmetit

Mesazhi i tifozëve të Partizanit për viktimat e tërmetit

Para derbit në mes Partizanit dhe KF Tiranës është shfaqur një baner nga tifozët e Partizanit në nderim të viktimave nga tërmeti.

‘Muret do ngrihen sërish, engjëjt do kujtohen përgjithmonë’ ishte mesazhi i shfaqur nga këta tifozë.

Po ashtu përveq këtij baneri nga tifozët shqiptar ka pasur edhe shumë reagime të klubeve të mëdha në nderim të viktimave nga tërmeti që kishte goditur shqipërinë, ku kishin mbetur të vdekur dhjetra persona.

KOMENTE