Mervan Bejtullahu do të gjykojë derbin e javës Drita – Gjilani

Mervan Bejtullahu do të gjykojë derbin e javës Drita – Gjilani

Mervan Bejtullahu do të gjykojë derbin e javës. Drita – Gjilani.

Ja zyrtarët e ndeshjeve të Superligës dhe Ligës së Parë.


KOMENTE