Menaxhmeti i KRU “Hidromorava” iu ka bashkangjitur fushatës për dhurimin e gjakut

Menaxhmeti i KRU “Hidromorava” iu ka bashkangjitur fushatës për dhurimin e gjakut

Menaxhmeti i KRU “Hidromorava” Gjilan, iu ka bashkangjitur fushatës për dhurimin e gjakut.

Solidariteti me ata që kanë nevojë është vyrtyt dhe vlerë të cilën duhet ta promovojmë çdo ditë.

ndryshe, kohëve të fundit kompania “Hidromorava” është duke u përballur me mungesë të ujit në burimet e saja, ku kjo mungesë e ujit ka prekur shumë qytetarë, prandaj të gjithë ta kursejmë ujin dhe të solidarizohemi dhe të ndajmë sasinë në mënyrë proporcionale.

Kurseni Ujin!

KOMENTE