Më shumë se 2400 cikle të kimioterapisë janë dhënë në Klinikën e Hematologjisë gjatë periudhës janar tetor 2021

Më shumë se 2400 cikle të kimioterapisë janë dhënë në Klinikën e Hematologjisë gjatë periudhës janar tetor 2021

Më shumë se 2400 cikle të kimioterapisë janë dhënë në Klinikën e Hematologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës gjatë periudhës janar tetor 2021, bënë të ditur Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës.

Raporti i punës thotë se janë aplikuar edhe 1mijë e 840 transfuzione (produkte gjaku) dhe janë bërë 1mijë e 213 interpretime të gjakut periferik.

Brenda këtyre 10 muajve, po ashtu, janë kryer 119 punksione aspirative të palcës kockore dhe 110 biopsi të palcës kockore.

Gjithashtu, janë realizuar 2 mijë e 381 vizita specialistike, 1 mijë e 45konsultime jashtë klinikës dhe 705 konsilium, bënë të ditur Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës. /2LONLINE.com/

KOMENTE