Me Lëvizjen, bujqit do të subvencionohen në baza meritore, e jo në baza partiake dhe familjare

Me Lëvizjen, bujqit do të subvencionohen në baza meritore, e jo në baza partiake dhe familjare

Nga takimi me bujqit. Hallet dhe problemet e sektorit të bujqësise dhe neglizhenca e Qeverisë në subvencionim dhe grante, e ka vështirësuar çdo herë e më shumë veprimtarinë e tyre.

Me Lëvizjen, bujqit do të subvencionohen në baza meritore, e jo në baza partiake dhe familjare.

#erdhidita
#qeveriaKurti

126 Lëvizja Vetëvendosje!
✅1. Albin Kurti
✅41. Arbëreshë Kryeziu Hyseni

e sponsorizuar

KOMENTE