Me Haradinajn, kryeministrin tonë në ardhje, do të vijnë ditë të mira për gjithë Kosovën

Me Haradinajn, kryeministrin tonë në ardhje, do të vijnë ditë të mira për gjithë Kosovën

Nder i veçantë për mua, të marrë përkrahje nga gratë dhe vajzat në Deçan, të cilat mbështesin vizionin tonë, për Kosovën 100% #Shtet.

Deçani dha shumë dëshmorë për lirinë që e gëzojmë sot, prandaj me Kryeministrin tonë në ardhje #RamushHARADINAJ, do t’i vijnë ditë të mira, jo vetëm Deçanit por gjithë Kosovës.

AAK-PSD 119✔️
Magbule Shkodra 3✔️

Shihemi në #FITORE

e sponsorizuar

KOMENTE