Me cigare nuk humbet peshë

Shumica e personave besojnë se duke konsumuar cigare do qëndrojnë të dobët. Sipas tyre ky konsum do ti ndihmojë të humbin peshë, pasi për ta cigaret mund të veprojnë si një frenues i oreksit.

Por hulumtime më të fundit sugjerojnë se duhani faktikisht mund të ndihmojë që të shtohet në peshë tek disa persona. Studimi tregon se duhani mund të rrisë sasinë e yndyrave dhe sheqerit në organizëm.

KOMENTE