Më 17 shkurt do të mbahet Turniri Tradicional i Shahut

Më 17 shkurt do të mbahet Turniri Tradicional i Shahut

Komuna e Kamenicës përkatësisht Drejtoria për Rini, Kulturë dhe Sport së bashku me Klubin e Shahut “Dardana”, për nder të shënimit të përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, do të organizojnë turnirin tradicional të shahut.

Ky turnir do të mbahet më datë 17 shkurt 2021 nga ora 10:00 në Restaurant “Liona”./2LONLINE.com/

KOMENTE