Mbyllet punëtoria ‘Podium’, zgjedhen katër projektet më të mira

Mbyllet punëtoria ‘Podium’, zgjedhen katër projektet më të mira

Sot përfundoi punëtoria tre ditore PODIUM, e mbajtur në Gjilan, në shtëpinë e rinisë.

Drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport, Deniza Limani ndau çertifikata për të gjithë pjesëmarrësit në punëtori, pastaj nga të rinjët u prezantuan tetë (8) projekte inovative.

Juria e përbërë nga tre anëtarët, përzgjodhi projektet më të mira.

Juria:

Deniza Limani-DKRS

Vlora Shabiu-Ipko Fonduation

Rrezarta Jakupi-T-Consultating

Katër (4) projektet më inovative të cilat janë sipas titujve :

  1. Paragjykimet
  2. Ndotja e mjedisit
  3. Dukurite negative
  4. Shëndeti mendor

Secili nga këto projekte ka grupin e vetë të të rinjve të cilët prezantuan në mënyrën më të mirë projektet e tyre.

Gjithashtu sipas agjentës së përcaktuar me datën 17/12/2019 do të nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Kryetarit të komunës, Lutfi Haziri dhe shefit të zyrës për Kosovë të Organizatës Ndërkombëtare UNICEF.

Komuna e Gjilanit mbetet e përkushtuar që projekte dhe programe inovative të sjellim në komunën tanë për të mirën e të rinjve.

KOMENTE