Mbrëmje muzikore në Restaurant “Berlin”, ju argëtojnë Bashkim Kërqeli, Osman Shehu dhe Arbër Maliqi

Mbrëmje muzikore në Restaurant “Berlin”, ju argëtojnë Bashkim Kërqeli, Osman Shehu dhe Arbër Maliqi

Këngë të shpirtit për nderë të njëmbëdhjetë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Të shtunën dhe të dielën, të gjitha rrugët të qojnë kah Restaurant “Berlin”, në Gjilan, aty ku do të kemi net të veçanta me muzikë të mirëfilltë për të shënuar momente të paharrueshme për ju.

Të shtunën në Restaurant “Berlin”, mbrëmje familjare me muzikë live, vijnë tingujt e këndshëm muzikor të këngëtarit Bashkim Kërqeli. Mbrëmja fillon në ora 19:30.

Restaurant “Berlin” edhe me 17 shkurt, e diel, organizon mbrëmje të madhe muzikore. Mbrëmje familjare me muzikë live, ku për disponimin tuaj do të përkujdesen këngëtarët: Bashkim Kërqeli, Osman Shehu dhe Arbër Maliqi.

Mbrëmja fillon në ora 19:30. Ju mirëpret stafi i përkushtuar i Restaurant “Berlin”.

Ejani aty ku ju mirëpriteni si anëtar i familjes, ku muzika e mirëfilltë bëhet pjesë e disponimit tuaj dhe ushqimi i freskët dhe i shijshëm iu shërbehet me profesionalizëm e dashuri, në një mjedis të rehatshëm.

Ju mirëpresim!

Rruga 15 Qershori, Dardania I – Gjilan

KOMENTE