Mbillen pemë dekorative në oborrin e shkollës në Tërpezë

Mbillen pemë dekorative në oborrin e shkollës në Tërpezë

Foto Lajm: Mbillen pemë dekorative në oborrin e shkollës në Tërpezë

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor, ka marrë pjesë sot në aksionin e ndërmarrë nga nxënësit dhe personeli i shkollës fillore “Hysen Tërpeza” në Tërpezë për mbjelljen e pemëve dekorative.

Me këtë rast janë mbjellë 150 fidane në oborrin e kësaj shkolle.

KOMENTE