Mbijeton foshnja 500 gram, befason edhe mjekët

Mbijeton foshnja 500 gram, befason edhe mjekët

George Bown, peshonte vetëm 500 gram ditën që erdhi në jetë dhe menjëherë mjekët e lidhën direkt me aparaturat që do ta ndihmonin për të mbijetuar.

Ky vogëlush i shpëtoi pesë herë vdekjes pasi u sëmur me meningjit dhe sepsis.

Në këto pesë raste mjekët e paralajmëruan nënën e tij, Hanna Rose, se fëmija i saj mund të ndërronte jetë pasi që ishte infektuar katër herë.

Ky rast sipas specialistëve ndodh rrallë, një herë në një milion raste.

George luftoi shumë për jetën e tij dhe tani ndodhet në shtëpi me peshën trupore që i ka shkuar në 2.7 kilogramë.

KOMENTE