Mbi tre milionë njerëz nënshkruajnë peticion për ndryshimin e logos së NBA-së

Mbi tre milionë njerëz nënshkruajnë peticion për ndryshimin e logos së NBA-së

Më shumë se tre milionë njerëz e kanë përkrahur një peticion për ta përdorur imazhin e legjendës së basketbollit Kobe Bryant si logon e re zyrtare të NBA.

Logoja aktuale e NBA ishte dizajnuar nga Alan Siegel, dhe ajo e përbën siluetën e një tjetër legjende të LA Lakers, Jerry West, i cili është 81-vjeçar.

Shumë tifozë i kanë publikuar versionet e tyre të kësaj logoje, duke e bërë një version të logos aktuale, por me siluetën e Bryant.

Ende nuk dihet nëse autoritetet përgjegjëse të NBA do të jenë të gatshëm ta ndryshojnë atë tani, ndërsa ende s’kanë komentuar as drejtuesit e Los Angeles Lakers.

41-vjeçari Kobe Bryant dhe vajza e tij 13-vjeçare Gianna humben jeten ne nje aksident  me helikopter.

 

KOMENTE