Mbështetje e pa rezervë për kandidatin e PDK-së, z. Riad Rashiti

Mbështetje e pa rezervë për kandidatin e PDK-së, z. Riad Rashiti

Mbështetje e pa rezervë për kandidatin e PDK-së z. Riad Rashiti. Duartrokitet masovikisht kandidatura e tij.

Sot, nën organizimin e kandidatit për deputet z. Riad Rashiti është mbajtur një tubim madhështor me mbështetësit e tij.

Pjesëmarrja masovike dëshmon edhe njëherë se kandidatura e tij është mirëpritur nga qytetarët e Gjilanit.

Riad Rashiti ndër vite ka dëshmuar me profesionalizëm, guxim dhe përkushtim se është zëri i vërtetë i qytetarëve të Gjilanit.

PDK -Gjilan

KOMENTE