Ambasada gjermane hap librin e zisë për Helmut Kohl-in

Ambasada gjermane hap librin e zisë për Helmut Kohl-in

Me rastin e ndarjes nga jeta të ish-kancelarit gjerman, Helmut Kohl, sot në Ambasadën Gjermane në Prishtinë nga ora 08:30 deri në 11:00 dhe nga 13:00 deri në 16:00 do të hapet libri i ngushëllimeve.

Helmut Kohl u nda nga jeta më 16 qershor 2017 në moshën 87-vjeçare në shtëpinë e tij në Ludvigshafen.

KOMENTE