Mbahet Enduro Race 2019 – “Ilir Balaj & Manuel Herzog”, ja më të mirët!

Mbahet Enduro Race 2019 – “Ilir Balaj & Manuel Herzog”, ja më të mirët!

Enduro Race 2019 – “Ilir Balaj & Manuel Herzog” është mbajtur të dielën në Stanishor dhe këto janë rezultatet zyrtare sipas kategorive.

Kategoria E 1 125 2t – 250 4t

1. Meriton Rexhaj Vendi 1
2. Agron Kelmendi Vendi 2
3. Valon Gajtani Vendi 3

Kategoria E 2 250 2t – 450 4t (Profi)

1. Alban Beqiri Vendi 1
2. Arbnor Ukaj Vendi 2
3. Albion Sylaj Vendi 3

Kategoria E 3 Hobi ( 16/17-vj + 40 vj.)

1. Shukri Maliqi Vendi 1
2. Riad Haliti Vendi 2
3. Lulzim Hysenaj Vendi 3

Klubi me masovik me mese shumti garues pjesëmarrës ne Gare shpallet;
MotoCross THERANDA – 11 Garues pjesëmarrës

Te gjithë fituesit e tri kategorive, me diplomë si dëshmi shpërblimet i marrin ne lokalin e KTM – Kosova Joni Benz. 3 vendet e Para nga 50€ secili pjesë për MotoCross si dhe 6 vendet tjera 2/3 nga një pako te përgatitur nga sponsori.

Alban Beqiri në emër të organizatorit tha se falënderon Komisionin teknik te Federatës se Motoçiklizmit për korrektësinë dhe angazhimin maksimal

Nuhi Llugaxhi – Kryetar i FMK-se
Artan Spahiu – Nenkryetar
Elton Xhemajli – Sekretar
Nijat Shabani – Komisioni teknik
Ilir Behluli – Komisioni teknik
Jetullah Guri – Komisioni teknik
Asllan Muhaxheri – Udheheqes i programit
Dhulkarnej Hajdari – Komisioni teknik i MC 06

Pit Stop 1;
1. Fatmir Bunjaku
2. Valdrin Rashiti
3. Tahir Ajvazi
4. Lum Pajaziti

Pit Stop 2;
1. Shkelzen Balaj
2. Bashkim Salihu
3. Ismet Shkodra
4. Tefik Pajaziti

Nijazi Starabaja – Kryetar i MC 06
Alban Beqiri – Organizator

“Faleminderit Departamentit te SPORTIT K.K Gjilan.  Falënderojmë te gjitha Klubet dhe Garuesit Pjesëmarrës.  Faleminderit të gjithë atyre qe ndihmuan dhe mundësuan organizimin e këtij evenimenti SPORTIV si me i organizuari në Kosovë. Me shumë respekt dhe dashuri shihemi vitin tjetër”, thotë Beqiri.

#EnduroRace2019GjilanStanishorKOSOVE


KOMENTE