Mbahen garat komunale në lëndët Matematikë dhe Fizikë

Mbahen garat komunale në lëndët Matematikë dhe Fizikë

Drejtoria Komunale e Arsimit në Kamenicë më datë 20 dhe 21 shkurt 2021, ka mbajtur garat komunale në lëndën e Fizikës dhe lëndën e Matematikës.

Në këto gara morën pjesë të gjithë nxënësitë e të gjitha shkollave të komunës së Kamenic

Në këto gara morën pjesë të gjithë nxënësitë e të gjitha shkollave të komunës së Kamenic

Në këto gara morën pjesë nxënës nga të gjitha shkollat e komunës së Kamenicës.

Në garat e Matematikës këta nxënës morën tri vendet e para:

Klasa IX

 • 1. Eltion Kallaba, ShFMU “Metush Krasniqi”, në Roganë,
 • 2. Etrit Thaçi, ShFMU “Metush Krasniqi”, në Roganë,
 • 3. Lorent Ismajli, ShFMU “Dëshmorët e Kombit”, në Kamenicë.

Klasa X

 • 1. Erina Mustafa , Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
 • 2. Erblin Hiseni, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
 • 3. Albi Kallaba, SHMLM “Sejdi Kryeziu”, në Roganë,
 • 3. Dielë Demaj, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
 • 3. Ertë Hajrizi, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë.

Klasa XI

 • 1. Avdi Shabani, SHMLM “Sejdi Kryeziu”, në Roganë,
 • 2. Ardijan Orana, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
 • 3. Erald Keka, SHMLM “Sejdi Kryeziu”, në Roganë,
 • 3. Leona Maliqi, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë.

Në bazë të kriterit (vendi i parë dhe vendi i dytë) të përcaktuar nga organizatori, marrin pjesë në gara në nivel vendi që do të mbahen më 27.02.2021 në Prishtinë (në lokalet e Gjimnazit të Specializuar Matematikor në orën 10:00)

Ndërsa në garat e Fizikës këta nxënës zunë dy vendet e para:

Klasa IX

 • 1. Admira Dërmaku, ShFMU “Sadri Misini” në Shipashnicë,
 • 2. Alejnë Basha, ShFMU “Xhavit Ahmeti” në Hodonoc,
 • 3. Erisa Morina ShFMU”Rexhep Mala” në Topanicë,
 • 3. Artinë Kastrati ShFMU”Avni Rrustemi” në Karaçevë.

Klasa X

 • 1. Riga Zubaku, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
 • 2. Leorita Demolli, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,

Klasa XI

 • 1. Blerim Haxhiu, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
 • 2. Inis Basha, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë.

Klasa XII

 • 1. Atland Klaiqi, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
 • 2. Elma Beqiri, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
 • 3. Alba Thaçi, SHMLM “Sejdi Kryeziu” në Roganë.

Në bazë të kriterit (vendi i parë) i përcaktuar nga organizatori, merr pjesë në gara në nivel vendi që do të mbahen me 28.02.2021 në orën 11:00 në FShMN Fizikë). /2LONLINE.com/

KOMENTE