Malisheva e Epërme e gatshme si çdoherë për fitore dhe vetëm fitore

Malisheva e Epërme e gatshme si çdoherë për fitore dhe vetëm fitore

Malisheva e Epërme e gatshme si çdoherë për fitore dhe vetëm fitore.

Banorët e Malishevës së Epërme kanë vendosur të triumfojnë me datën 6 tetor.

Festën e datës 6 tetor do ta shndërrojmë në punë dhe zhvillim pas 6 tetorit.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!

#PDK112✅
#KryeministriKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

e sponsorizuar

KOMENTE