MADONNA: I NGRIMË ( FROZEN)

MADONNA: I NGRIMË ( FROZEN)

Madonna: I ngrimë (Frozen)

Ti sheh veç çka dojnë me t’pa sytë
Qysh me kânë jeta qysh t’dush ti
Je i ngrimë
Kur s’e ki zemrën çelë

Je kaq i shterrun me atâ se sa merr
E hup kohën me urrejtje e pishmân
Je i thy’m
Kur s’e ki zemrën çelë

[Refreni]

Mmmmmm, ah t’kisha mujtë me ta shkri zemrën
Mmmmmm, s’ishim kânë kurr’ t’damë
Mmmmmm, jepmu
Mmmmmm, ti e ki çel’sin

Tash s’vyn gjâ me gjetë fajtorin
Dhe ta dish që edhe unë vu’j njejt’
Me bâ me t’hupë
Ka me m’u thy zemra

Dashnia âsht zog, ka nevojë me fluturu
Leje le t’des krejt dhimta n’ty
Je i ngrimë
Kur s’e ki zemrën çelë

video:MADONNA: I NGRIMË ( FROZEN)

[Refreni]

Mmmmmm, ah t’kisha mujtë me ta shkri zemrën
Mmmmmm, s’ishim kânë kurr’ t’damë
Mmmmmm, jepmu
Mmmmmm, ti e ki çel’sin

Ti sheh veç çka dojnë me t’pa sytë
Qysh me kânë jeta qysh t’dush ti
Je i ngrimë
Kur s’e ki zemrën çelë

[Refreni]

Mmmmmm, ah t’kisha mujtë me ta shkri zemrën
Mmmmmm, s’ishim kânë kurr’ t’damë
Mmmmmm, jepmu
Mmmmmm, ti e ki çel’sin

Mmmmmm, ah t’kisha mujtë me ta shkri zemrën
Mmmmmm, s’ishim kânë kurr’ t’damë
Mmmmmm, jepmu
Mmmmmm, ti e ki çel’sin

[Outro]

Ah t’kisha mujtë me ta shkri zemrën

/Ridvan Bunjaku/

KOMENTE