LVV: Përtej parashikimeve Lëvizja Vetëvendosje po rritet

LVV: Përtej parashikimeve Lëvizja Vetëvendosje po rritet

Lëvizja Vetëvendosje, në kuadër të fushatës zgjedhore për Zgjedhjet Nacionale 2017, ka mbajtur një takim me qytetarët e fshatit Kmetoc, në të cilin është prezantuar programi që ka të bëjë me këtë subjekt.

Ismajl Kurteshi, kandidat për deputet, ka thënë se qytetarët po deklarohen për ndryshime e vendit po i duhet ndryshimi. Sipas tij, LVV është një nga partitë më serioze dhe më bindëse për të bërë këtë ndryshim të shumëpritur. Kurteshi ka theksuar se programi përmbajtësor, sasior dhe tepër cilësor, e që e dallon me partitë tjera, sepse progrmai i LVV është i shkruar dhe fare lehtë i realizueshëm.

E që siç ka pohuar Kurteshi tashmë ky program mbështetet në tri shtylla kryesore: shteti zhvillimor, shteti i së drejtës dhe shteti social. Dhe krjet në fund Kurteshi ka konstatuar se përtej parashikimeve LVV po rritet pakrahasueshëm me të tjerët, kurse Arjeta Rexhepi, kandidate për deputete, tha se duhet një ndryshim i madh dhe fëmijët të mos lihen keq.

Ajo më shumë është fokusuar në fushën e arsimit, nga vjen edhe ajo. Ndërsa Nevyad isufi, po ashtu kandiat për depute, ka thlne se mashtrimve dhe premtimeve boshe dhe paushalle njëhereë e përgjithmonë duhet dhëne fund, sepse mjaft më ka duruar ky popull me këso gjepura.

Teksa ka shpreh optimizëm të shtuar se ndryshimi ështe i sugurtë. Driton tali, njohës dhe ekspert i ekonomisë është përqëndruar në fushën ekonomike, duke elaboruar progrmain e LVV të kësaj fushe.

Dhe në fund është paraqitur Hydajet Hyseni, i cli më shumë u oirentua në rëndësine e ditës së 11 qershorit, si ditë e veçnatë, si ditë historike e Kosovës, sepse do të vendsoet për fatin e këtij vendi.

*Hapësirë e sponsorizuar – Zgjedhjet Nacionale 2017

KOMENTE