Lutfi Haziri, nënkryetar i LDK-së

Lutfi Haziri, nënkryetar i LDK-së

Këshilli i Përgjithshëm i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) ka zgjedhur kryesinë e re, katër nënkryetarët dhe sekretarin e partisë.

Lista e Kryesisë së LDK-së

Kryetar

1. Dr. Lumir Abdixhiku

Nënkryetar:

2. Lutfi Haziri

3. Gazmend Muhaxheri

4. Anton Quni

5. Dr. Shqipe Mjekiqi

Sekretar:

6. Imri Ahmeti

Anëtarët e tjerë:

7. Ak. Kujtim Shala

8. Dr. Avdullah Hoti

9. Dr. Hykmete Bajrami

10. Arben Gashi

11. Armend Zemaj

12. Sibel Halimi

13. Doruntinë Maloku

14. Dr. Ekrem Hyseni

15. Dr. Ardian Shala

16. Xhafer Tahiri

17. Dr. Alban Zogaj

18. Vlora Dumoshi

19. Safet Kamberi

20. Brikenda Kryeziu

21. Fadil Krasniqi

22. Sokol Haliti

23. Teuta Sahatqija

24. Dr. Valon Murtezi

25. Besian Mustafa

26. Dr. Lutfi Zharku

27. Dr. Muhamet Hamiti

28. Dr. Faton Bislimi

29. Rrezarta Krasniqi

30. Ilir Ferati

31. Besa Gaxherri

32. Forumi i Gruas: Lirije Kajtazi

33. Forumi i Rinisë: Fidan Rekaliu

KOMENTE